NIEUWS

UPDATE PER 5 juni  2021

 

Een groepsaccommodatie wordt gezien als publieke plaats en is daarom open. Per 5 juni zijn maximaal 50 personen per groepsaccommodatie toegestaan. Als er sprake is van een overnachting in een groepsaccommodatie, mogen er maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens (of meer dan vier in het geval van een huishouden) op een kamer overnachten. Gemeenschappelijke ruimtes zijn geopend.

 

Kortom, tot 50 personen mogen wij weer iedereen ontvangen en gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes!   Uiteraard blijft het advies om de hygiëne maatregelen nog goed in acht te houden.

CORONA GELD TERUG GARANTIE

Voor alle boekingen na 1 september 2020:

Als de overheid het samenkomen in onze groepaccommodatie in uw huurperiode alsnog gaat verbieden, dan kan u bij ons altijd kosteloos omboeken naar een andere periode of annuleren!

Wij zijn helemaal klaar voor de nieuwe 1,5 meter regels!

20200416_092823.jpg
afstand%20tafels_edited.jpg

Zelfs aan tafel, binnen en buiten voldoende ruimte om afstand te houden.

afstand%20bar_edited.jpg

Veilig aan je eigen bar, voldoende afstand

  • Allereerst, er is overal, binnen en buiten heel veel ruimte!

  • De kamers beschikken over eigen sanitair

  • We hebben extra tafels bijgeplaatst, u kunt nu op ruime afstand (1,5 meter) van elkaar eten.

  • Ook buiten is volop ruimte om 1,5 meter afstand aan te houden

Verder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Hygiëne is bij ons altijd al belangrijk, maar nu nemen wij alle noodzakelijke extra maatregelen.  Bij de schoonmaak desinfecteren wij alles wat u kunt aanraken, zoals deurknoppen, trapleuningen, lichtknoppen en toiletten en desinfecteren wij whirlpool en zwembad

  • U komt bij ons niet in aanraking met andere mensen tijdens het verblijf. Bij aankomst verwelkomen wij u, maar houden afstand en schudden geen handen.

  • Indien gewenst kunt u boodschappen bestellen en deze in de gang laten afleveren.

Op basis van het bovenstaande zijn wij er van overtuigd dat u vrijwel nergens zo veilig kunt verblijven als bij ons. En toch even heerlijk in een andere omgeving waar u onbezorgd kan genieten van een gezellig samenzijn met uw groep.

De Witte Boerderij