NIEUWS

UPDATE na persconferentie 18 december 2021

Groepshotels mogen open zijn. Maar kennen wel beperkingen zoals de 1,5 meter maatregel en adviezen over groepsgrootte.

 

Er geldt voor groepshotels vanaf 19 december een maximaal aantal gasten van vijftig personen.  

(Een groepshotel is aangemerkt als een besloten binnenruimteruimte. In besloten binnenruimten is het tot en met 15 januari 2022 om 05.00 uur niet toegestaan zich in groepsverband op te houden met meer dan vijftig personen per zelfstandige ruimte)

Binnen geldt het advies om met maximaal je huishouden of 2 personen van buiten je huishouden samen te zijn en afstand te houden tot andere huishoudens.  Dit is een advies gebaseerd op het advies tot het aantal personen om thuis te ontvangen.

Bij onze groepshotels is er echter veel meer ruimte dan thuis dus is het ook veel beter mogelijk om afstand te bewaren. Daarnaast beschikt ieder huishouden over een eigen kamer met eigen sanitair.

Buiten gelden wel de algemene regels, dus samenkomen met maximaal je huishouden of 2 personen van buiten je huishouden.

 

Uiteraard gelden zowel binnen als buiten de basisregels, waaronder de 1,5 meter afstandsregel.  

 

Op basis van onze corona garantie kunnen gasten met een verblijf van 19 december 2021 tot 14 januari 2022 hun boeking omzetten naar een andere periode. En als dat niet mogelijk is kan de boeking kosteloos worden geannuleerd.

CORONA GELD TERUG GARANTIE

Voor alle boekingen na 1 september 2020:

Als de overheid het samenkomen in onze groepaccommodatie in uw huurperiode alsnog gaat verbieden, dan kan u bij ons altijd kosteloos omboeken naar een andere periode of annuleren!

Uw boeking en corona:

Wat is de actuele situatie na de persconferentie van 26 november 2021?

De website van de rijksoverheid is hier duidelijk over:

“Vakantielocaties in Nederland zoals campings, hotels en vakantieparken mogen open zijn”.

 

Ook volgens de brancheorganisatie RECRON mogen groepsaccommodaties open zijn, geldt er geen maximum aantal gasten en zijn de regels inzake mondkapjes en toegangsbewijzen niet van toepassing

Boeken zonder risico:

U kunt bij ons boeken zonder "corona risico":

1. Als de overheid het samenkomen in onze groepsaccommodatie in uw huurperiode alsnog gaat verbieden, dan kan u bij ons altijd kosteloos omboeken naar een andere periode of annuleren!

2. Als 1  van de groepsleden positief test op corona kunt u gebruik maken van een groeps-annuleringsverzekering die u online kunt afsluiten, bijvoorbeeld bij:

https://www.allianz-assistance.nl/reisverzekering/annuleringsverzekering.html