NIEUWS

CORONA GELD TERUG GARANTIE

Voor alle boekingen na 1 september 2020:

Als de overheid het samenkomen in onze groepaccommodatie in uw huurperiode alsnog gaat verbieden, dan kan u bij ons altijd kosteloos omboeken naar een andere periode of annuleren!

HERENBOERDERIJ DE HONDSRUG BESCHIKBAAR!

Wat zijn we trots, vanaf zomer 2021 is onze nieuwe accommodatie Herenboerderij De Hondsrug beschikbaar voor boekingen. 

We hebben onze uiterste beste gedaan om er de mooiste groepsaccommodatie van te maken die we konden bedenken. Een prachtig monument, 10 schitterende ruime kamers met eigen sanitair, 4 keukens in 2 grote kookeilanden, een complete bar, whirlpool, buitenzwembad. 

Laat je verbazen door de ruimte en de combinatie van oud en nieuw. 15 meter hoge plafonds en toch ook veel gezellige plekken voor je groep. Nu te boeken voor groepen tot 30 personen.

Vanaf 2022 is deze accommodatie ook beschikbaar tot 50 personen, vraag hiervoor een offerte via het contactformulier. Als u de accommodatie huurt voor 50 personen dan is het inclusief sauna, binnen en buiten whirlpool, 2 zwembaden en bioscoop. Mooier en luxer kunnen we het niet maken.....

Wij zijn helemaal aangepast aan de nieuwe 1,5 meter regels!

20200416_092823.jpg
afstand%20tafels_edited.jpg

Zelfs aan tafel, binnen en buiten voldoende ruimte om afstand te houden.

afstand%20bar_edited.jpg
  • Allereerst, er is overal, binnen en buiten heel veel ruimte!

  • De kamers beschikken over eigen sanitair

  • We hebben extra tafels bijgeplaatst, u kunt nu op ruime afstand (1,5 meter) van elkaar eten.

  • Ook buiten is volop ruimte om 1,5 meter afstand aan te houden

Verder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Hygiëne is bij ons altijd al belangrijk, maar nu nemen wij alle noodzakelijke extra maatregelen.  Bij de schoonmaak desinfecteren wij alles wat u kunt aanraken, zoals deurknoppen, trapleuningen, lichtknoppen en toiletten en desinfecteren wij whirlpool en zwembad

  • U komt bij ons niet in aanraking met andere mensen tijdens het verblijf. Bij aankomst verwelkomen wij u, maar houden afstand en schudden geen handen.

  • Indien gewenst kunt u boodschappen bestellen en deze in de gang laten afleveren.

Op basis van het bovenstaande zijn wij er van overtuigd dat u vrijwel nergens zo veilig kunt verblijven als bij ons. En toch even heerlijk in een andere omgeving waar u onbezorgd kan genieten van een gezellig samenzijn met uw groep.

De Witte Boerderij

Veilig aan je eigen bar, voldoende afstand