top of page
de herenboerderij

Herenboerderij Exloermond

Wijds, Luxe en Wellness,  29 personen, ontspan in luxe met uw groep  

Misschien wel onze meest luxe accommodatie. Vanaf 2023 te boeken, volop ruimte en toch maar 24 volwassen personen, 1 tiener, 2 peuters en 2 babies. Een paar van de hoogtepunten: diverse loungeplekken, een gezellige Engelse bar met biljart, hout kachel, grote houten tafels waaraan je gezellig samen kan eten met uitzicht over de weilanden. Verder een groot zwembad met Romeinse trap, trampoline, binnen een wellness met sauna en stortdouche en buiten een luxe whirlpool voor een heerlijke ontspannen avond. En verder een  bioscoop en complete gym met professionele apparatuur. Buiten een prachtige terras met uitzicht over de weilanden, een kapschuur met houtkachel, BBQ en diverse andere kleinere terrassen en een jeu de boules baan buiten en uiteraard een speelhuisje voor de allerkleinsten. Hoe luxe wil je het hebben? Luxe, exclusief voor uw groep, dit moet je gezien hebben!

slaapkamer rood.jpg
lounge2.jpg
1690038904419.jpg
biljart.jpg
1690038946697.jpg

Je mag toch wel zeggen dat dit een van de meest luxe groepsaccommodaties van Nederland is. En dan ook nog eens in een bijzonder pand, De Herenboerderij is één van de mooiste boerderijen van Drenthe en daarom ook een beschermd rijksmonument. Achter in de oude boerderij zijn alle authentieke details bewaard en tegelijk een luxe accommodatie voor 24 volwassenpersonen gerealiseerd (+2 babies, 2 peuters en 1 tiener).

Een paar bijzondere details willen we hierbij noemen.  De kamers zijn uiteraard allemaal ruim en luxe met eigen sanitair, maar een paar springen er uit. Zo is er de oude paardenstal waar je nu heerlijk kunt slapen. De bedstee-kamer met 2 dubbele bedstedes (maar gelukkig wel in groot formaat). Een heel veel aandacht voor wellness, met binnen een sauna met stortdouche en buiten een spa/whirlpool en een groot zwembad met Romeinse inlooptrap.

En verder.... 15 meter hoge plafonds, een bioscoop, een complete gym, een gezellige Engelse bar met hout kachel en biljart, buiten een kapschuur ook met een houtkachel en grote BBQ. 

 

En er is genoeg te doen. Uiteraard is er op een paar kilometer afstand de Hondsrug rond Exloo met de schapenkudde en alle ruimte en rust voor fiets- en wandeltochten. Of voor de kinderen een dagje attractiepark Drouwenerzand of Wildlands.

 

Dit alles exclusief voor uw groep, alle ruimte maar toch gezellig met elkaar De perfecte locatie voor je familiebijeenkomst of een vakantie met meer gezinnen.

bottom of page