de herenboerderij

Herenboerderij Exloermond

Wijds, Luxe en Wellness,  25 personen, ontspan in luxe met uw groep  

Misschien wel onze meest luxe accommodatie. Vanaf 2023 te boeken, volop ruimte en toch maar 25 gasten. Een paar van de hoogtepunten: diverse loungeplekken, een gezellige Engelse bar met biljart, open haard, grote houten tafels voor spelletjes of gezellig borrelen met uitzicht over de weilanden. Verder een groot zwembad met Romeinse trap, binnen een wellness met sauna, stortdouche en whirlpool. En verder een  bioscoop en complete gym met professionele apparatuur. Buiten een veranda met open haard, BBQ en diverse terrassen. Hoe luxe wil je het hebben? Luxe, exclusief voor uw groep, dit moet je gezien hebben!

slaapkamer rood.jpg
lounge2.jpg
biljart.jpg

Je mag toch wel zeggen dat dit een van de meest luxe groepsaccommodaties van Nederland is. En dan ook nog eens in een bijzonder pand, De Herenboerderij is één van de mooiste boerderijen van Drenthe en daarom ook een beschermd rijksmonument. Achter in de oude boerderij zijn alle authentieke details bewaard en tegelijk een luxe accommodatie voor 25 personen gerealiseerd.

Een paar bijzondere details willen we hierbij noemen.  De kamers zijn uiteraard allemaal ruim en luxe met eigen sanitair, maar een paar springen er uit. Zo is er de oude paardenstal waar je nu heerlijk kunt slapen. De bedstee-kamer met 2 dubbele bedstedes. Een heel veel aandacht voor wellness, met binnen een sauna met stortdouche en whirlpool en buiten een groot zwembad met Romeinse inlooptrap.

En verder.... 15 meter hoge plafonds, een bioscoop, een complete gym, een gezellige Engelse bar met open haard en biljart, buiten een kapschuur met open haard en BBQ. 

 

En er is genoeg te doen. Uiteraard is er op een paar kilometer afstand de Hondsrug rond Exloo met de schapenkudde en alle ruimte en rust voor fiets- en wandeltochten. Of voor de kinderen een dagje attractiepark Drouwenerzand of Wildlands.

 

Dit alles exclusief voor uw groep, alle ruimte maar toch gezellig met elkaar De perfecte locatie voor je familiebijeenkomst of een vakantie met meer gezinnen.