top of page
Miniature Donkey_bewerkt.jpg

Luxe groepsaccommodatie
De Witte Boerderij

Beeldmerk_witoptransparant_Tekengebied 1
Logo_vakantiewoningenDrenthe_Tekengebied

Luxe groepsaccommodatie met whirlpool, zwembad en  bioscoop, gelegen  bij  de Drentse Hondsrug.
De ideale accommodatie voor familie of vrienden, maar ook voor uw besloten zakelijke bijeenkomsten.

1690038737968.jpg
3.jpg
dolmens, giant's grave, tomb in Drenthe.
8.jpg

Luxe accommodatie (tot zo'n 30 personen) met zwembad, whirlpool, gezellige bar,

mooie ruime kamers, dierenweide en volop privacy bij de Drentse Hondsrug.

Tegen de Hondsrug, het gebied van de Hunebedden in het mooie Drenthe vindt u deze luxe groepsaccommodatie. Zoekt u hotel luxe voor uw familie of vriendengroep maar wel met de vrijheid van uw eigen huis? Dan bent u hier zeker op het juiste adres. Ruime slaapkamers met luxe boxspring bedden, bijna allemaal met eigen ruime badkamers. De grote gezellige leefruimte met bar, lounge- en TV hoek biedt veel plek voor een gezellig samen zijn. De grote omheinde tuin met whirlpool, zwembad, speel- en klimtoestel,veranda en volop BBQ mogelijkheden maken het een heerlijk huis om eens tijd met elkaar door te brengen, in alle rust en ruimte.

 

De omgeving, het prachtige Drenthe is uitermate geschikt voor een wandeling, fietstocht of tal van andere activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Geopark De Hondsrug of Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Of bezoek attractiepark Drouwenerzand en voor de jongste kinderen is het kabouterland een waar sprookje. Maar het prachtige Drenthe leent zich natuurlijk voor eindeloos wandelen en fietsen door het prachtige landschap.  De perfecte locatie voor je familie- of vriendenweekend, een vakantie met meer gezinnen, een reünie of een goed georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

 

Echt genieten!  Maak  gebruik van de unieke en luxe extra’s van De Witte Boerderij zoals de origine Italiaanse houtoven, ruim zwembad, ruime veranda met binnenruimte waar ook een openhaard aanwezig is. En daarna samen met familie of vrienden bijkletsen bij de vuurplaats, met een glaasje bubbels in de jacuzzi en dan naar uw ruime kamer waar uw comfortabele boxspring op u wacht.

Het hele jaar rond uw eigen exclusieve locatie, wat dacht u van een knuffel met onze lieve mini ezeltjes?  In de zomer na de omgeving verkend te hebben gewoon lekker niets doen, afkoelen in het zwembad, verse biertjes uit de gezellige bar en ’s avonds een BBQ. 

Wij bieden u een unieke ervaring. De luxe van een goed hotel, met veel faciliteiten en mogelijkheden, de sfeer van onze nostalgische bar of buitenveranda, de welness van ons zwembad en whirlpool en de aanwezigheid van onze aandoenlijke huisdieren.  

En dat allemaal, besloten en exclusief voor uw gezelschap!  

1690038693758.jpg
bottom of page