De indeling van de accomodatie:

MONUMENTAAL VOORHUIS, vijf slaapkamers, twee badkamers voor totaal 13 personen (10 volwassenen, 2 peuters en 1 baby):

Vanuit de entree met haard betreed u het monumentale voorhuis. De tijd heeft stilgestaan, de indeling en prachtige decoraties van de meer dan 100 jaar oude herenboerderij zijn nog aanwezig. Vanuit de gang met kroonluchter komt u in de witte salon met prachtige en-suite deuren. Hier kunt u zich met enkele mensen terugtrekken. Daar tegenover de groene salon. In een kast staat nog de grote oude kluis vanwaar vroeger de dagloners contant werden uitbetaald.

In de hal de trap naar de bovenverdieping met 2 ruime slaapkamers en de trap naar de grote zolder. Hier staat een 2-persoonbed. Het kan op zolder wel warm zijn in de zomer!

Verder op de begane grond de monumentale slaapkamer met openhaard en aansluitend de opkamer met 2 peuterbedjes.  Aan het einde van de gang de ontvangstkamer met de 2 oude dienstbode kamertjes. 1 daarvan is omgebouwd tot complete badkamer. 

salon
salon

Kamer 1 (2 - 5 p.)

 

Royale 2-persoons boxspring en een babywiegje. 

 

Aansluitend de opkamer met de 2 peuterbedjes met hemeltjes

slaapkamer bg
peuterbedjes

Kamer 2 (4p.)

 

Royale 2-persoons boxsprings en 2 1-persoonsbedden

Kamer 3 (2p.)

 

Royale 2-persoons boxsprings 

IMG_20210702_153656.jpg

Zolder  (2 ++ p.)

 

Royale 2-persoons boxspring

 

En bij een heel grote groep, genoeg plaats om voor de kids wat luchtbedden bij te plaatsen, maar het kan in de zomer wel erg warm worden!

VERBOUWDE SCHUUR/DEEL, Aangebouwd aan het voorhuis, op de begane grond een enorme ruimte met keukens, eettafels bar, loungeplekken en een slaapkamer. Op de begane grond een seniorenslaapkamer en op de eerste verdieping 4 gezinsslaapkamers en een bedstedekamer met 2 2-persoonsbedstedes. Allemaal met eigen en-suite badkamer. (16 P en 2 kindjes)

 

Vanuit de ontvangstkamer met haard komt u door dubbele openslaande deuren in de keuken ruimte. In 2 eilanden staan 4 complete keukens met 8 werkplekken. Dus ook 4 vaatwassers, 4 ovens, 4 inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging, 4 spoelbakken 2 grote koelkasten en 2 vriezers.. Echt ideaal voor kookclubs!  Gezellige muurbanken en tafeltjes voor ruim 30 personen. De ideale plaats om gezellig samen te ontbijten of heerlijk lang te tafelen. 

In het lounge gedeelte met uitzicht op de weilanden vind u uw privé  bar met tap en royale chesterfield bankstellen. Alle ruimte, met een vide van 14 meter hoog en om je heen de oude gebinten van de monumentale boerderij. 

Kamer 5, bedstede kamer (4 p.)

2 2-persoonsbedstedes. Aangepast aan deze tijd door ze te verlengen tot 2 meter en 1,60 meter breed. Maar wel nog met de oude deuren en boven je hoofd de oude balken van de boerderij. Eigen badkamer met delfsblauwe tegeltjes en waskom.

Kamer 6 (3 p.)

3-persoonskamer met royale tweepersoons boxsprings en een kinderbedje met eigen sanitair: badkamer met douche, toilet,  wastafel, Rituals douchegel, shampoo, zeep, washandjes en handdoeken

Kamer 7, Rode 'poppy kamer'  (3-4 p.)

4-persoonskamer,  royale 2-persoons boxspring en een antieke 2-persoons 'Franse twijfelaar' . Deze kamer heeft eigen sanitair: badkamer met aparte douche, toilet, vaste wastafel, Rituals douchegel, shampoo, zeep, washandjes en handdoeken

Kamer 8 (2 p.)

2-persoonskamer met royale tweepersoons boxspring en eigen sanitair: badkamer met douche, toilet, wastafel, Rituals douchegel, shampoo, zeep, washandjes en handdoeken

Kamer 9 (2 p.)

2-persoonskamer met royale tweepersoons boxspring en eigen sanitair: badkamer met douche, toilet,  wastafel, Rituals douchegel, shampoo, zeep, washandjes en handdoeken

Kamer 10 (begane grond) (2 p.)

2-persoonskamer met royale tweepersoons boxspring en eigen sanitair: badkamer met douche, toilet,  wastafel, Rituals douchegel, shampoo, zeep, washandjes en handdoeken

Recreatieruimte

Op de vide een recreatieruimte met tafelvoetbal 

Tuin

Besloten tuin met BBQ, Whirlpool. Veranda met overdekt terras en open haard, diverse terrassen en zwembad (6 meter doorsnede)

zwedmbad klaar.jpg
besloten tuin
zolder.jpg
keuken
eettafel
vide.JPG
IMG_20210702_153536.jpg
IMG_20210702_153735.jpg
IMG_20210702_153900.jpg
tuin