top of page

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID HERENBOERDERIJ DE HONDSRUG

Interesse in een verblijf? Kijk in onderstaande beschikbaarheidskalender of uw periode nog vrij is en klik dan op de gewenste datum voor meer informatie, dan sturen wij u alle gevraagde Komt u er niet helemaal uit?  Bel ons dan, wij staan u graag te woord.
Klik HIER om te zien wat allemaal is inbegrepen

Bijzondere voorwaarden:

Gezien het luxe karakter van de accommodatie gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

  • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan

  • Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis of op het terrein is verboden

  • In de avond is het niet toegestaan buiten luide (versterkte) muziek te maken, vanaf 22:00 u. is er voor aan- en omwonenden géén – door groep(sleden) veroorzaakt – geluid meer hoorbaar

Huisdieren:​

  • Maximaal 2 honden toegestaan (terrein is omheind)

Monumentale herenboerderij met ruim, luxe en groepsaccommodatie in de verbouwde stallen

met zwembad en whirlpool in rustige omgeving vlak bij De Hondsrug.

MONUMENTAAL VOORHUIS,

Vijf slaapkamers, twee badkamers voor totaal 13 personen (10 volwassenen, 2 peuters en 1 baby);

Vanuit de entree met haard betreed u het monumentale voorhuis. De tijd heeft stilgestaan, de indeling en prachtige decoraties van de meer dan 100 jaar oude herenboerderij zijn nog aanwezig. Vanuit de gang met kroonluchter komt u in de witte salon met prachtige en-suite deuren. Hier kunt u zich met enkele mensen terugtrekken. Daar tegenover de groene salon. In een kast staat nog de grote oude kluis vanwaar vroeger de dagloners contant werden uitbetaald.

In de hal de trap naar de bovenverdieping met 2 ruime slaapkamers en complete badkamer. Verder de trap naar de grote zolder. Hier staat een 2-persoonbed en is volop ruimte voor extra bedden. Het kan op zolder wel erg warm zijn in de zomer!

Verder op de begane grond de monumentale slaapkamer met openhaard en aansluitend de opkamer met 2 peuterbedjes.  Aan het einde van de gang de ontvangstkamer met de 2 oude dienstbode kamertjes. 1 daarvan is omgebouwd tot complete badkamer. 

 

VERBOUWDE SCHUUR/DEEL

Zes slaapkamers, zes badkamers voor totaal 18 personen (16 volwassenen en 2 kinder ledikantjes);

Op de begane grond een zeer grote ruimte met keukens, eettafels bar en loungeplekken. Op de eerste verdieping 4 gezinsslaapkamers en een bedstedekamer met 2 ruime tweepersoonsbedstedes. Allemaal met eigen en-suite badkamer;

 

Vanuit de ontvangstkamer met haard komt u door dubbele openslaande deuren in de keuken ruimte. In 2 eilanden staan 4 complete keukens met 8 werkplekken opgesteld. Dus ook 4 vaatwassers, 4 ovens, 4 inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging, 4 spoelbakken 2 grote koelkasten en 2 vriezers. Echt ideaal voor kookclubs!  Gezellige muurbanken en tafeltjes voor ruim 30 personen maken de keuken met eetgedeelte compleet. De ideale plaats om gezellig samen te ontbijten of heerlijk lang te tafelen.

In het lounge gedeelte met uitzicht over de weilanden vind u de bar en royale chesterfield bankstellen. Alle ruimte, met een vide van 14 meter hoog en om je heen de oude gebinten van de monumentale boerderij. Op de eerste verdieping 5 royale slaapkamers waaronder een gezellige bedstedekamer , allen met eigen badkamer

Wilt u meer informatie of boeken?  Stuur een mail naar: info@deherenboerderij.nl of vul bovenstaand formulier in

bottom of page