top of page
de herenboerderij

Herenboerderij De Hondsrug

Monumentaal, luxe, comfort, 36 personenVerblijf in een luxe monument  

U verblijft niet in zomaar een pand. De Herenboerderij is één van de mooiste boerderijen van Drenthe en daarom ook een beschermd rijksmonument. In het monumentale voorhuis voelt u zich de rijke herenboer van honderd jaar geleden. In de prachtig verbouwde "deel" zult u versteld staan van 15 meter hoge plafonds, authentieke details en vooral heel veel ruimte en luxe. Wat dacht u van 2 grote kookeilanden met 4 complete keukens, ideaal voor kookgroepen.

salon1.jpg
Herenboerderij de Hondsrug-022.jpg
zwedmbad klaar.jpg
speeltoestel.jpg
IMG_20210702_154712.jpg
IMG_20210702_153735.jpg
Herenboerderij de Hondsrug-020.jpg

Tegen de Hondsrug, het gebied van de Hunebedden in het mooie Drenthe vindt u deze luxe groepsaccommodatie. Zoekt u hotel luxe voor uw familie of vriendengroep maar wel met de vrijheid van uw eigen huis? Dan bent u hier zeker op het juiste adres.

Ruime slaapkamers met luxe boxspring bedden, bijna allemaal met eigen ruime badkamers. De grote gezellige leefruimte met bar, lounge- en TV hoek biedt veel plek voor een gezellig samen zijn. De grote omheinde tuin met whirlpool, zwembad, speel- en klimtoestel, veranda en volop BBQ mogelijkheden maken het een heerlijk huis om eens tijd met elkaar door te brengen, in alle rust en ruimte.

De omgeving, het prachtige Drenthe is uitermate geschikt voor een wandeling, fietstocht of tal van andere activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Geopark De Hondsrug of Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Of bezoek attractiepark Drouwenerzand en voor de jongste kinderen is het kabouterland een waar sprookje. Maar het prachtige Drenthe leent zich natuurlijk voor eindeloos wandelen en fietsen door het prachtige landschap.  De perfecte locatie voor je familie- of vriendenweekend, een vakantie met meer gezinnen, een reünie of een goed georganiseerde zakelijke bijeenkomst.

De Herenboerderij is het hele jaar rond uw eigen exclusieve locatie. In de zomer na de omgeving verkend te hebben gewoon lekker niets doen, afkoelen in het zwembad, verse biertjes uit de gezellige bar en ’s avonds een BBQ. En in de winter? Glühwein boven een open houtvuur of een gezellige winter BBQ in de besloten tuin of in de kapschuur met houtkachel.

 

Wij bieden u een unieke ervaring. De luxe van een goed hotel, de sfeer van uw eigen bar of kapschuur, de wellness van ons zwembad en whirlpool en dat allemaal, besloten en exclusief voor uw gezelschap!  

  

bottom of page